Home Podcasts Podcast door neuroloog Hans Carpay (deel 1)

Podcasts

Podcast voor mensen met migraine - Podcast door neuroloog Hans Carpay (deel 1)
Podcast

Podcast door neuroloog Hans Carpay (deel 1)

Hans Carpay, in migraine gespecialiseerd neuroloog|± 19 minuten|

“We moeten als maatschappij veranderen en de kennisachterstand inlopen bij patiënten, huisartsen en collega neurologen.”


In deze aflevering spreken we Hans Carpay. Hij is neuroloog in het Tergooiziekenhuis in Hilversum en auteur van het boek ‘Migraine is geen hoofdpijn’. Het grootste deel van zijn dag ziet hij mensen met migraine. En elk verhaal is anders. Er zijn enorme verschillen in de manier waarop aanvallen zich uiten, maar ook in welke behandeling het beste helpt. Hans zoekt telkens naar de beste match tussen patiënt en behandeling.


Als je last hebt van migraine, kan het helpen om je aanvallen beter te leren begrijpen. Daarom nemen we je in onze podcast in zo’n 20 minuten mee in een herkenbaar onderwerp voor mensen met migraine. Hoe ga je om met je migraine? Wat ervaren andere mensen met migraine? En hoe leg je mensen zonder migraine uit wat jij meemaakt? Onder andere ervaringsdeskundigen en artsen geven je tips en tricks in onze podcast-serie ‘Leven met migraine’.

Deel artikel:

MIG-NL-NP-00038

© Copyright 2022 Contact / Privacy / Cookie kennisgeving / Algemene voorwaarden

1. Data on file: InSites Consulting, 2019. Teva Embrace Our Potential Migraine Research. Gegevensverzameling nov-dec 2019.
Teva Nederland