Home #indeaanval migraine werk

#indeaanval | Migraine & Werk

Migraine & Werk

Migraine & Werk

Feiten en fabels over migraine en werk

In de eerste aflevering van #indeaanval gaat onze presentator in gesprek met bedrijfsarts Dr. Juriaan Blekemolen, Evy Gruyaert en ervaringsdeskundige en coach bij Adviespunt Werk van Hoofdpijnnet, Alex Schonewille, en ontdekken we de feiten en fabels over migraine en werk. Wat vertel je aan je baas en hoe pak je dit aan? Hoe combineer je werk en een gezinsleven? En kun je als migrainepatiënt wel carrière maken?
In deze aflevering wordt gerefereerd aan de volgende aanvullende informatie:


Wat anderen ook interessant vinden in dit thema:Over #indeaanval

Tijdens de uitzendingen van #indeaanval gaan we op zoek naar waarheden, feiten en fabels over migraine. We gaan in gesprek met kenners en specialisten over statements, stigma's en aannames.


De Sprekers

Foto van Tom van 't Hek

Tom van 't Hek

Moderator

“Vanuit mijn achtergrond als huisarts weet ik hoe bepalend migraine kan zijn in het dagelijkse leven. Daarom bied ik mensen met migraine in deze videoserie graag de ruimte om ervaringen te delen en tips uit te wisselen.”

Foto van Evy Gruyaert

Evy Gruyaert

Tafeldame en ervaringsdeskundige

“Ik weet uit eigen ervaring dat je als migrainepatiënt tegen veel vooroordelen aan loopt en vaak schuldgevoel ervaart privé en professioneel. Ik deel graag mijn ervaring en tips hoe hiermee om te gaan.”

Foto van Jurriaan Blekemolen

Jurriaan Blekemolen

Arbeids- en Organisatiedeskundige en geregistreerd bedrijfsarts

“Mensen met migraine lopen vaak tegen problemen aan op het werk en het duurt vaak lang voordat zij aan de bel trekken. Een bedrijfsarts kan ondersteuning bieden. Ik vertel graag wat een bedrijfsarts kan betekenen."

Foto van Alex Schonewille

Alex Schonewille

Ervaringsdeskundige en adviseur/coach Hoofdpijnnet

“Migraine is een chronische hersenaandoening met veel impact, ook op het werk. De meeste mensen nemen dat onvoldoende serieus. Ze werken zo goed en zo kwaad als het gaat met de klachten door. Vaak jarenlang. Maar dat kan ook anders. Er is vaak van alles mogelijk. Als ervaringsdeskundige adviseur en re-integratiecoach deel ik graag mijn ervaringen.” 

Wil je niks missen van Care4migraine?

Laat dan hier je e-mailadres achter en ontvang interessante informatie over (leven met) migraine en Care4migraine events.

* Verplichte velden

Deel artikel:

MIG-NL-NP-00038

© Copyright 2023 Contact / Privacy / Cookie kennisgeving / Algemene voorwaarden

Teva Nederland