Home #indeaanval Migraine & Werk

#indeaanval | Migraine & Werk

Migraine & Werk

Migraine & Werk

Beschikbaar vanaf 08 november

In de eerste aflevering van #indeaanval gaat onze presentator in gesprek met bedrijfsarts Dr. Blekemolen, Evy Gruyaert en een ervaringsdeskundige en ontdekken we de feiten en fabels over migraine en werk. Wat vertel je aan je baas en hoe pak je dit aan? Hoe combineer je werk en een gezinsleven? En kun je als migrainepatiënt wel carrière maken?


In deze aflevering wordt gerefereerd aan de volgende aanvullende informatie:Over #indeaanval

Tijdens de uitzendingen van #indeaanval gaan we op zoek naar waarheden, feiten en fabels over migraine. We gaan in gesprek met kenners en specialisten over statements, stigma's en aannames.


De Sprekers

Foto van Tom van 't Hek

Tom van 't Hek

Moderator

“Vanuit mijn achtergrond als huisarts weet ik hoe bepalend migraine kan zijn in het dagelijkse leven. Daarom bied ik mensen met migraine in deze videoserie graag de ruimte om ervaringen te delen en tips uit te wisselen.”

Foto van Evy Gruyaert

Evy Gruyaert

Tafeldame en ervaringsdeskundige

“Ik weet uit eigen ervaring dat je als migrainepatiënt tegen veel vooroordelen aan loopt en vaak schuldgevoel ervaart privé en professioneel. Ik deel graag mijn ervaring en tips hoe hiermee om te gaan.”

Foto van Jurriaan Blekemolen

Jurriaan Blekemolen

Arbeids- en Organisatiedeskundige en geregistreerd bedrijfsarts

“Mensen met migraine lopen vaak tegen problemen aan op het werk en het duurt vaak lang voordat zij aan de bel trekken. Een bedrijfsarts kan ondersteuning bieden. Ik vertel graag wat een bedrijfsarts kan betekenen."

Foto van Helma Sanders

Helma Sanders

Ervaringsdeskundige en adviseur/coach Hoofdpijnnet

“Mede door migraine raakte ik mijn baan kwijt, maar met hulp en ondersteuning maakte ik de juiste keuzes en pakte ik mijn loopbaan weer op. Nu zet ik me als (loopbaan) coach in voor andere mensen met migraine.” 

Wil je niks missen van Care4migraine?

Laat dan hier je e-mailadres achter en ontvang interessante informatie over (leven met) migraine en Care4migraine events.

Aanhef *

Deel artikel:

AJO-NL-NP-00005

© Copyright 2021 Contact / Privacy / Cookie kennisgeving / Algemene voorwaarden

1. Data on file: InSites Consulting, 2019. Teva Embrace Our Potential Migraine Research. Gegevensverzameling nov-dec 2019.
Teva Nederland